RÓLAM

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam, Csatlós Eszter vagyok, félállásban rajztanár és egy egész nap hihetetlenül aktív anyuka.
A táskarendező ötlete akkor merült fel bennem, amikor a kislányomat Anna Csepkét vártam. Sok időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam a számomra megfelelő mamitáskát. Valami olyan dolgot szerettem volna, amiben mindennek megvan a helye, egyszerű megtalálni benne, amit keresek akár útközben is, könnyen kipakolhatok belőle vagy egész egyszerűen kiszedhetem az egész rekeszt a táskámból, akár egy bélést a kabátból, mindezt félkézzel. A hordozás mellett nekem a hátizsák a legpraktikusabb, de a PIKK PAKK-ot tudom használni más táskáimmal is.

Eleinte rengeteg, a babának nélkülözhetetlen dolgot kellett rendbe tartanom a táskámban, ezért terveztem a nagyméretű táskarendezőt.
Barátnőim annyira imádták, hogy készült két másik méret is, a dolgozó nőnek és férfinak, akik fast fashion táskákkal vagy divatos. de pakolás szempontjából nem praktikus táskákkal ( pl.: totebag) rendelkeznek. Akik gyakran cserélgetik a táskáikat, hiszen a táskarendezővel nem csak rendet tartani könnyű, hanem a napi táskaváltás folyamata is leegyszerűsödik csak a táskarendezőt kell egyik táskából a másikba áttenni, nem egyesével mindent. Így többé nem marad a másik táskában a bérlet vagy a pénztárca.

Amikor kislányom, elindult és már rövidebb sétákat is tettünk együtt, kevesebb holmit kellett magammal vinnem, így hátizsákomat sokszor leváltja PIKK PAKK övtáskám. Van hogy a nagyobb több zsebest, van hogy a kisebb egyszerűbb verziót választom.

Ma már egy kincseket gyűjtögető bölcsisnek tervezek saját övtáskát, melybe beleteheti kavicsait, gesztenyéit, és egyéb fontosabbnál fontosabb dolgait. Ebben a limitált kollekcióban, Anya, Apa és a gyerekek is megtalálják kedvenc, összeillő darabjaikat.

Az együttműködés más tervezőkkel mindig felpörget. Rengeteget tanulok tőlük és mivel legtöbben magányosan dolgozunk, ezek az együtt töltött órák „szakmázások” hihetetlen inspirálóak. Sztanyó Brigivel a HUSEW márka tervezőjével rendszeresen készítünk közös „Pack-ot”. Hátizsákjaihoz tökéletesen illenek a PIKK PAKK táskarendezői minden méretben.