Fizetés és Szállítás

Itt olvashatod el a szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Oldalunkon regisztráció és bejelentkezés nélkül tudsz vásárolni, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben történhessen a pénztárig való eljutás.

Ha bármi további kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

e-mail: pikkpakk@taskarendezo.hu
telefon: +36 30 492 8156 (hívható hétköznap 9 és 17 óra között)


FIZETÉS

Webáruházunkban banki átutalással tudsz fizetni.

BANKI ÁTUTALÁS

Utalás esetén kérjük a végösszeget az alábbi bankszámlánkra küld el: 

  • kedvezményezett neve: Csatlós Eszter
  • kedvezményezett bankszámlaszáma: 1040 3181 8452 4854 5652 1009 K§H BANK
  • a közlemény rovatba kérünk, tüntesd fel a rendelés azonosítóját

A Banki átutalás esetében a megrendelésedről kapsz egy email-t, amiben megtalálsz minden információt, ami az utaláshoz szükséges. Kérlek, a végösszeget utald át a rendeléstől számított 2 munkanapon belül.


SZÁLLÍTÁS

Milyen szállítási lehetőségek közül tudsz választani?

A megrendelést követően, a megrendelt termék/termékek árának vevő általi kifizetését és a Bohémvilág Kft. részére történő jóváírását (banki utalás, paypal,) követő maximum 5 munkanapon belül elindítom a megrendelt termékeket az általad kiválasztott szállítási formában.

A megrendelt terméket/ termékeket a termékre vonatkozó eredettanúsítvánnyal együtt a termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban kerül szállításra.

A PIKKPAKK termékek vásárlásához három féle szállítási módot kínálunk neked:

  • futárszolgálatot, amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben,
  • FoxPost csomagautomatáknál való átvételt, amennyiben jobban szereted, ha akkor veszed át az árut, amikor neked időben a legjobban megfelel,
  • személyes átvételt, ha kerülni szeretnéd a plusz szállítási költségeket.

20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítási díjat minden esetben átvállaljuk tőled és ingyenesen küldjük el neked a megvásárolt termékeket.


FOXPOST:

A termékek vásárlásánál lehetőség van Foxpost terminálos szállításra egységesen 900 forintért, 20.000 Ft felett: ingyenes.

A FoxPost csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át a rendelésedet, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik! Ráadásul nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

1) A vásárláskor válaszd a FoxPost szállítási módot a pénztárban, majd a következő lépésben válaszd ki a számodra legkényelmesebb csomagautomatát!A terminálok listája és térképe itt található. 

2) Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, a FoxPost SMS-ben fog téged értesíteni. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot!

3) Látogass el a kiválasztott automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.


HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

DPD futárszolgálattal tudjuk neked eljuttatni a rendelt PIKK PAKK termékeidet, 1.300 Ft/ csomag áron, 20.000 Ft felett:ingyenes

Ha a DPD futárszolgálatot választod, rugalmas kézbesítéssel küldjük el a csomagodat: a szállítási díj 3 kézbesítési kísérletet foglal magában. A csomag feladásakor a DPD e-mailben értesít, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot. A kiszállítás napjának reggelén pedig egy újabb értesítést küld majd neked a DPD, amiben benne lesz a futár telefonszáma és egy 3 órás időablak a kézbesítés várható idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén kapsz majd egy e-mailt és az abban található linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban.Praktikus nyomkövető online alkalmazásukkal mindig tudhatod, merre jár a csomagod.


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Lehetőséged van a személyes átvételre is az ARTushka csodaszép boltjában (1078 Budapest, Klauzál utca 4.). Ez az átvételi forma természetesen ingyenes. Ebben az esetben a csomagodat előre kell kifizetheted (banki utalás, paypal), a boltban erre nincs lehetőséged.
Nyitva tartás: a jelen helyzetben nem állandó, kérlek nézd meg facebook oldalokon.

Az itt megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek. A külföldi szállítással kapcsolatban, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a pikkpakk@taskarendezo.hu email címen keresztül.