Fizetés és Szállítás

Itt olvashatod el a szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Oldalunkon regisztráció és bejelentkezés nélkül tudsz vásárolni, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben történhessen a pénztárig való eljutás.

Ha bármi további kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

e-mail: pikkpakk@taskarendezo.hu
telefon: +36 30 492 8156 (hívható hétköznap 9 és 17 óra között)


FIZETÉS

Webáruházunkban banki átutalással tudsz fizetni.

BANKI ÁTUTALÁS

Utalás esetén kérjük a végösszeget az alábbi bankszámlánkra küld el: 

  • kedvezményezett neve: Csatlós Eszter
  • kedvezményezett bankszámlaszáma: 1040 3181 8452 4854 5652 1009 K§H BANK
  • a közlemény rovatba kérünk, tüntesd fel a rendelés azonosítóját

A Banki átutalás esetében a megrendelésedről kapsz egy email-t, amiben megtalálsz minden információt, ami az utaláshoz szükséges. Kérlek, a végösszeget utald át a rendeléstől számított 2 munkanapon belül.


SZÁLLÍTÁS

Milyen szállítási lehetőségek közül tudsz választani?

A megrendelést követően, a megrendelt termék/termékek árának vevő általi kifizetését és Csatlós Eszter részére történő jóváírását (banki utalás) követő maximum 5 munkanapon belül elindítom a megrendelt termékeket az általad kiválasztott szállítási formában.

A megrendelt terméket/ termékeket termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban kerül szállításra.

A PIKKPAKK termékek vásárlásához két féle szállítási módot kínálunk neked:

  • FoxPost házhozszállítást, amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben,
  • FoxPost csomagautomatáknál való átvételt, amennyiben jobban szereted, ha akkor veszed át az árut, amikor neked időben a legjobban megfelel.

30.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítási díjat a webshopban leadott rendelések esetben átvállaljuk tőled és ingyenesen küldjük el neked a megvásárolt termékeket.


FOXPOST:

A termékek vásárlásánál lehetőség van Foxpost terminálos szállításra egységesen 950 forintért, 30.000 Ft felett: ingyenes.

A FoxPost csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át a rendelésedet, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik! Ráadásul nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

1) A vásárláskor válaszd a FoxPost szállítási módot a pénztárban, majd a következő lépésben válaszd ki a számodra legkényelmesebb csomagautomatát! A terminálok listája és térképe itt található. 

2) Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, a FoxPost SMS-ben fog téged értesíteni. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot!

3) Látogass el a kiválasztott automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.


HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

FoxPost -házhozszállítással tudjuk neked eljuttatni a rendelt PIKK PAKK termékeidet, 1.890 Ft/ csomag áron, 30.000 Ft felett: ingyenes (30.000ft feletti vásárlásnál, megjelenik az ingyenes szállítási opció, azt válaszd)

Ennél a szállítási módnál egy Foxpost csomagautomatában adom fel a rendelésedet, de azt a futár házhoz viszi neked az általad megadott címre.. Praktikus nyomkövető online alkalmazásukkal mindig tudhatod, merre jár a csomagod.


Az itt megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek. A külföldi szállítással kapcsolatban, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a pikkpakk@taskarendezo.hu email címen keresztül.