Hírek

Közzétéve: Hozzászólás most!

Szeptember 12-én Pici Piac

PIKK PAKK táska a Pici Piacon

Én is ott leszek Szeptember 12-én a Pici Piacon 🙂 Már nagyon várom, hogy találkozzunk, beszélgessünk 🙂

Rendeld meg a kiszemelt táskádat a webshopban, hogy biztosan a tiéd legyen a kívánt darab. Jelöld a “személyes átvételt a Pici Piacon” szállítási opciót. Így tudsz utalással fizetni, a helyszínen nálam csak készpénzben lehet majd. Előre elkészítem a csomagod, hogy gördülékenyebben menjen a vásárlás.

Gyertek el Budapest legmenőbb dizájner baba-mama-gyerek vásárára 🙂

Közzétéve:

SZABADSÁG

Augusztus 21. és Augusztus 27. között szabadságon leszek! ▶️ Utolsó rendelési nap augusztus 20-án. A pénteken leadott és rendezett rendeléseket szombaton még feladjuk. ▶️ Az augusztus 21 és 27 között leadott, Foxpost automatába kért rendeléseket szállítási költsége INGYENES. Ezeket augusztus 30.-án teszem automatába.

Közzétéve:

BakonyRun-on a PIKK PAKK Sport övtáska

Peckó Bálint már a Horog Enikő által szervezett futókihívásban is részt vett, ahol az indulók kaptak egy PIKK PAKK Sport övtáskát a kihívás teljesítéséhez.

Nagyjából két hónapja keresett meg Bálint, hogy indulnak a BakonyRun versenyén idén 5 fővel és hasznos lenne számukra a Sport övtáska. Akkor még elképzeli sem tudtam hogy ilyen menő videóval lepnek meg!

A videót készítette: Pintér Gergő

Közzétéve:

Fantasztikus Hírem van!

Junior övtáka+Z.Kiss Adrienn Különleges Testvérek c. mesés könyve

A 𝑺𝒛𝒂𝒗𝒂𝒌 𝑵é𝒍𝒌ü𝒍 kollekció utolsó 4 db Junior övtáskájához, Z. Kiss Adrienn felajánlásával most ajándékba kapjátok a 𝑲ü𝒍ö𝒏𝒍𝒆𝒈𝒆𝒔 𝒕𝒆𝒔𝒕𝒗é𝒓𝒆𝒌 című könyvét.

Ez a 2020-ban megjelent mesekönyv foglalkoztató is egyben, hiszen az utolsó oldalait Adrienn úgy álmodta meg, hogy a tulajdonos emlékkönyve is lehessen.

2021-ben elnyerte a szerzői kiadású mesekönyvek versenyén a szakmai fődíjat.

Adrienn további izgalmas bejegyzéseit a Tulipános kert személyes blog oldalán találhattok, ahol a könyveit is megismerhetitek.

Én nagyon szeretem ezt a meséskönyvet, Csepke rendszeren kéri, hogy olvassam el neki. Mivel ismeri a fiúkat, így még izgalmasabb számára, hogy róluk olvasunk.