Közzétéve:

Belvárosi Mosható Pelenka klub

November 5-én hétfőn 10:30-tól 13:00-ig Belvárosi Mosható Pelenka klub a Helló Anyuban.

Légy kezdő mosis vagy haladó, csak egy anyuka aki jó társaságra vágyik vagy ha egy igazán finom kávét szeretnél egy olyan helyen elfogyasztani, ahol közben babád is jól érzi magát akkor klubozz velünk 🙂

A PIKK PAKK-al én 11-re érkezem.  Most simizni, próbálni, belepakolni lehet majd a termékekbe, vásárolni nem.

FB esemény

Közzétéve:

GEO – az új kollekció

Az őszi kollekció, sok újdonságot hozott magával.
A Pöti övtáskák belső térfogata picit nagyobb lett, hogy még könnyebben tud elővenni belőle a hirtelen szükséges holmikat.
A BB övtáskák, kaptak egy plusz hátsó zsebet, hogy a telefonod mindig kéznél legyen.
A Prémium övtáskák pedig magasabbak lettek 2 cm-el, így a “lebegő zseb” tökéletesen alkalmas telefonod tárolására, ezáltal ki sem kell nyitnod a táskát, így pikk-pakk hozzáférsz. A magasság változása miatt sokkal öblösebb lett a belső pakolós rész, így akár két gyerek cuccai is elférnek, vagy egy hosszabb kiránduláshoz is tökéletesen alkalmas társ. Kapott egy új italtartót is, ami választható vagy külön is megvásárolható. A régit is sokan kedveltétek ezért tőle sem búcsúztunk el.
Közzétéve:

PLACCra fel!

Pikk Pakk a Divat PLACCon!
2018 szeptember. 9  vasárnap, 16:00–22:00

Budai Parkszínpad
Tas vezér útca 7-11, Budapest, 1113

A Divat Placc nyári helyszíne, a Budai Parkszínpad! A színpadon: a Divat Placc tervezői, alkotói, és persze gardróbfrissítői, meg az Otthon Placc lakberendezési tárgyak tervezői. Természetesen, mint minden Placc, ez is kutyabarát és ingyenes!

FB esemény

És ilyen volt a hangulat: