Hírek

Közzétéve: Hozzászólás most!

2020 őszi kollekció utolsó darabja:

Övtáska nagy méretben színes
PIKK PAKK Prémium Arabeszk övtáska

Íme, a Pikk Pakk őszi kollekciójának ötödik és egyben utolsó darabja, mely az Arabeszk nevet kapta! Az eddigi letisztultság és diszkrét csillogást képviselő táskák között igazi kakukktojás ez a minta! “Megláttam és akartam” kategória ez az anyag! Ráadásul ti is sokan kértétek, hogy legyen még geometria mintás övtáska, így ennek az álomnak is eleget tettem. A táska csodaszép mintája, bármilyen szettet feldob, bár én inkább egyszínű ruhadarabokhoz ajánlanám, hiszen akkor érvényesül igazán. Színei miatt tökéletes őszi-téli kiegészítője lehet szettednek.

Közzétéve: Hozzászólás most!

Kagylóhéj övtáskák

PIKK PAKK Prémium Kagylóhéj

Ez az anyag nagy fejtörést okozott számomra, igazán nehéz volt nevet találnom neki, de úgy érzem sikerült érzékletesen elnevezni, fogadjátok szeretettel a KAGYLÓHÉJ táskákat!A föld színeket kedvelő emberek általában a sportosan elegáns típusba tartoznak, így tökéletes választás számukra a Kagylóhéj övtáska. Ez az a szín, ami bármivel variálható, tompítja a harsány színeket, elegáns párosítása lehet a visszafogottabb árnyalatoknak is.Bármilyen színekből is áll a ruhatárad, ez a táska passzolni fog hozzá, válaszd bátran!

Közzétéve:

Íme az őszi kollekció harmadik darabjai, a ✨ROSE GOLD✨

Prémium övtáska Rose Gold tetővel
PIKK PAKK Prémium Rose Gold

A rózsaszín a nőiesség és a feltétel nélküli szeretetet és a gondoskodást szimbolizálja, az arany pedig a bölcsesség, tudás, igazság, gazdagság színe. A rózsaszín és az arany ötvözésével egy igazán nőies színárnyalatot kapunk. Ez a különleges hangulatú, elegáns, kifinomult szín feldob bármilyen öltözéket és kiemeli viselőjét a tömegből. A Rose Gold övtáskával igazán egyedi és nőies leszel, viselheted a hétköznapi szettekhez, hogy legyen rajtad egy különleges darab, de akár sportosan elegáns outfithez is passzol!

Közzétéve:

2020 ősz – Flare övtáskák

Pöti övtáska kékes tetővel
PIKK PAKK Pöti Flare övtáska

A Flare táskák a kék egyik különleges árnyalatát tükrözik vissza. A kék szín a hűséget, a reményt, a bizalmat, a bölcsességet az intelligenciát, a becsületet, az igazságot szimbolizálja – csupa pozitív tulajdonság ez. A kéket szerető emberek kiegyensúlyozottak, komolyak, élénk képzelőerővel, jó ítélőképességgel rendelkeznek. Ez a szín békét, nyugalmat és megbízhatóságot áraszt, bármilyen színnel jól kombinálható, ráadásul a kék egész évben divatos, így nem tudsz melle nyúlni, ha ezt választod ősszel vagy akár tavasszal. A Flare különlegessége, hogy az anyag szövésénél használt csillogó szálak miatt olyan hatást ad, mint a felkelő nap sugarai a csillogó víztükrön.