RÓLAM

 

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam, Csatlós Eszter vagyok, félállásban rajztanár és egy egész nap hihetetlenül aktív anyuka.
A táskarendező ötlete akkor merült fel bennem, amikor a kislányomat Anna Csepkét vártam. Sok időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam a számomra megfelelő mamitáskát. Valami olyan dolgot szerettem volna, amiben mindennek megvan a helye, egyszerű megtalálni benne, amit keresek akár útközben is, könnyen kipakolhatok belőle vagy egész egyszerűen kiszedhetem az egész rekeszt a táskámból, akár egy bélést a kabátból, mindezt félkézzel. A hordozás mellett nekem a hátizsák a legpraktikusabb, de a PIKK PAKK-ot tudom használni más táskáimmal is.

Eleinte rengeteg, a babának nélkülözhetetlen dolgot kellett rendbe tartanom a táskámban, ezért terveztem a nagyméretű táskarendezőt.
Barátnőim annyira imádták, hogy készült két másik méret is, a dolgozó nőnek és férfinak, akik fast fashion táskákkal vagy divatos. de pakolás szempontjából nem praktikus táskákkal ( pl.: totebag) rendelkeznek. Akik gyakran cserélgetik a táskáikat, hiszen a táskarendezővel nem csak rendet tartani könnyű, hanem a napi táskaváltás folyamata is leegyszerűsödik csak a táskarendezőt kell egyik táskából a másikba áttenni, nem egyesével mindent. Így többé nem marad a másik táskában a bérlet vagy a pénztárca.

Amikor a kislányom elindult és már rövidebb sétákat is tettünk együtt, kevesebb holmit kellett magammal vinnem, így hátizsákomat sokszor leváltja PIKK PAKK övtáskám. Van hogy a nagyobb több zsebest, van hogy a kisebb egyszerűbb verziót választom.

Ma már egy kincseket gyűjtögető bölcsisnek tervezek saját övtáskát, melybe beleteheti kavicsait, gesztenyéit, és egyéb fontosabbnál fontosabb dolgait. Ebben a limitált kollekcióban, Anya, Apa és a gyerekek is megtalálják kedvenc, összeillő darabjaikat.

2022-ben Csepkével már az első iskolai évére készülünk és a PIKK PAKK táska a fő állásom, ami hatalmas lépés volt az életemben.   Az elmúlt pár évben több új termékkel is bővült a PIKK PAKK táska palettája, megtalálhatjátok már a cserélhető tetős Prémium Plusz övtáskát, a kutyásoknak készült strapabíró Blöki övtáskát, a mindent elnyelő GigaPakk válltáskát.

Ezen kívül lettek új kiegészítő termékek és új mini kollekciók, melyek közül a legnagyobb sikert a Szavak Nélkül kollekció aratta, melynek bevételének egy részével az Autisták Védőotthonát támogattátok. Terveimben szerepel, hogy minden évben készül egy támogató mini kollekció, amely mindig más alapítványnak gyűjt.

12 vélemény a PIKK PAKK Táskákról

 1. Hurcis anyukaként rögtön egy Prémium Pikk Pakkot rendeltem. A sok zsebnek köszönhetően nagyon jól pakolható, minden szükséges babás cuccunk belefér, az anyaga puha, viselése hihetetlenül kényelmes: szinte körbeölel.
  Még csak egy hete használom az övtáskát, de imádom.
  Köszönöm, hogy kitaláltad! 😉

 2. Lassan minden Pikk Pakk terméket kipróbáltam már. Van Premium övtáskám, amibe a fél család (és a cuccaik) belefér, a mindennapok során egy Pötit használok a személyes dolgaimnak. Dolgozni általában rollerrel és a rollerre csatolható táskával járok, amibe a laptopom, a jegyzeteim, és a napi betevő mellé bőven befér a bevásárlás egy része is. Legutóbb egy BB övtáskát rendeltem. A megszokott magas minőségű anyagok, precíz kivitelezés, harmonikus színek jellemzik a legújabb pikkpakkom is. Megtaláltam a tökéletes méretet, azt hiszem. Szerelem első látásra!

  1. Nagyon köszönöm Petra az ajánlást!

 3. Sziasztok! Szandra vagyok. Pikk pakk rajongó 😊 2 premiumom, 1 BB és 1 pöti ami a fiamé és még nem az utolsó, ugyanis IMÁDJUK ezeket a táskákat. Nem vagyok épp egy topmodell alkat (még) így a kisebb övtáskák igen gagyin álnak rajtam, na de itt van a premium ami végre az én méretem 😃 mindehova viszem magammal még 🏍 motorozni 🏍 is 😉 így tehát motorosoknak is igen csak ajánlani tudom 😉 Hu regényt tudnék írni róla de a lényeg akkor is az hogy a legjobb táskák amit eddig hordtam 👌💕

  1. Köszönöm az ajánlást, beveszem a motorosokat a célcsoportba 🙂

 4. Szinte a kezdetektől vásároltam Esztertől. Mindhárom méretem volt, de a BB vállt be a legjobban a mindennapokban. Nagyon praktikus kialakítású, szép kivitelezésű táskák. Nagy kedvenc a cserélhető, scrap-es fedlap 🙂 Maximálisan figyelembe veszi a vásárlói/hordozós visszajelzéseket, és folyamatosan fejleszti, javítja a kialakítást. A prémium kirándulásra is megfelelő méret, tényleg mindent elnyel, és csak levéve érződik a belepakolt cuccok súlya, illetve vész esetén csípőülőkének is megfelel :-). Esőkabát/pulcsi rácsatolható a fedél alá. Szuper a most már zárt kulacstartó is, így a víznek se kell otthon maradnia.

  1. Köszönöm a kedves szavakat! 🙂

 5. Pikk Pakk Premium övtáskám van, nagyon szeretem. Jó választás több szempontból is: hordozáshoz optimális, de amikor nincs rámkötve gyerek, akkor is praktikus, ezért nem kell ide-oda pakolgatnom aszerint, hogy épp önjáró vagy hordozott gyerekkel vagyok-e. Rengeteg mindent elnyel: 2 pelenka, törlőkendők, krém, 2 kulcscsomó, telefon, bérlettok, pénztárca, összehajtható bevásárlótáska, kis nasi, krém, toll, bicska, kiskanalak, innivaló a gyereknek, és még marad hely nyári kalapnak, textil pelenkának, játéknak. Ha belül már tele is van, a fedlap alá még oda lehet csatolni pulóvert, vagy dzsekit. Akár városban, akár túrázni megyünk, eddig mindig elég nagy volt, hogy beleférjen minden ami kell, és kényelmesen tudom vinni a csípőmön, akár úgy is, hogy fölötte a hátamra kötve utazik a gyerek. A kiegészítő italtartóba 0.4-0.6 dl-es flakont szoktam tenni, így az is kéznél van, könnyen ki-be tudom tenni. Egyszerűen lehet le- és felvenni, méretre igazítani, a sok zseb jól szeparálhatóságot tesz lehetővé, nincs káosz. A varrások és a használt anyagok erősek, hosszútávon is jól bírja a napi szintű használatot, ugyanakkor a fedlapok közül lehet szépet, dekoratívat választani, ezért csinos kiegészítőként viselhető. Játszótéren is ideális, nem kell letennem/szemmeltartanom, nem felejtem ott sehol, mégis minden nálam van, akár üldögélek, akár szaladok a gyerekek után, viszont nem zavar, nem húz, nem foglalja le a kezem/vállam. 🙂

  1. Nagyon köszönöm 🙂

 6. Nagyon szépek és strapabíróak az övtáskák, könnyen tisztántarthatóak, jók a belső pakoló rekeszek, illetve a kulacstartó rész is. Tetszik, hogy hátul van egy plusz rekesz a mobiltelefonnak. Túrázni, kutyát sétáltatni, bevásárolni, vagy csak egy egyszerű sétához is jól használható. Ami még nagyon tetszik benne, hogy a pöti méretű övtáskákból találtam olyat, ami alkalmi ruha viseléséhez is tökéletes kiegészítő és természetesen praktikus is. Nekem 3 féle méretben is van. Nagyon szeretem.

 7. Sziasztok! Kriszta vagyok, Pikk Pakk rajongó. Imádom minden darabját: a táskarendezőket és az övtáskákat is (mindegyikből van minden méret)! A lányaim is szeretik a gyerek övtáskáikat, amelybe kedvükre gyűjthetik apró kincseiket, s végre nem az én zsebeimet húzzák a termések, kavicsok stb. Egyedi, praktikus és stílusos! Most a Blökivel szemezek, bár nincs kutyám… Köszönöm, hogy itt lehetek! 😀

Vélemény, hozzászólás?